MI SMO TA ODLIČNA EKIPA :)

Vprašajte koga, kaj jim je pri delu najbolj všeč, in v večini primerov najprej omenijo ‘ljudi’. Ogromen del svojega življenja preživimo v službi in smo s svojimi »soigralci« veliko več kot z najdražjimi. Odlična ekipa lahko naredi odlične stvari. In tu smo tudi mi, »domača« ekipa, ki želi ustvariti lepe zgodbe, skupaj s čudovitimi gosti😊

Moj sin Filip skrbi za snemanje in montažo, njegovo dekle Zala za oblikovanje, design, meni pa ostanejo druge, tudi organizacijske zadeve … Vsak ima svoje prednosti, od znanja, izkušenj, mladosti do energije, zagnanosti, spodbujanja, predanosti in predvsem skupne želje, da ustvarimo nekaj svojega, posebnega, lepega. Ko združimo pravo mešanico ljudi in spretnosti so lahko rezultati neverjetni.

Kombinirane spretnosti naredijo eno čudovito celoto, mešanica vsega omenjenega, začinjena s strastjo pa zagotovo prinaša uspeh. Saj vem, le-ta je relativen, ampak za nas je bila prva zmaga že uspešno predvajan prvi podcast – kliknite na to povezavo! 🙂, ko nas je z obiskom na prvi državni praznik slovenskega športa počastil sam olimpijski zmagovalec Rajmond Debevec.
Rajmond, še na tem mestu iskrena HVALA TI 😊

Druga sladka zmaga pa so zagotovo pozitivni odzivi poslušalcev oziroma gledalcev. HVALA VAM. Priznam, to je zares lep občutek, ki potrjuje, da si vendarle na pravi poti. Če ne poskusiš, ne veš. In razlog zakaj sem danes tudi na tem mestu, v novi vlogi, je samo ta, da nisem obupala nad slabimi dnevi. Nekateri iščejo, nekateri pa ustvarimo. To je ta razlika v zadovoljstvu, ki sije.

Nič ni lahko, še najmanj začetek, ampak verjamem, da tudi vi podpirate dobre stvari, dobre zgodbe, da je dovolj »drame« v slovenskem prostoru … Saj poznate tisto o sneženi kepi, ki se vali in postaja vedno večja? No, to … naj se vali kepa pozitivne energije, dobrih zgodb, čudovitih misli, besed in dejanj. In že mi pride na misel melodija Ota Pestnerja: Vse je lepše, ker te ljubim …

Pa še to. Čeprav smo verjetno vsi dokaj avtonomni, vedno obstajajo trenutki, ko je lepo, da nismo sami. Ne glede na to, ali gre za združevanje več glav, da bi ustvarili naslednjo neverjetno idejo na svetu, če poskušamo ugotoviti tisto besedo, ki nam je na koncu jezika, ali če delamo pozno v noč, da bi izpolnili zastavljen rok, je lepo, če imamo v bližini drug drugega. Zato smo mi tudi v vaši bližini!

UM

DELITE ČLANEK

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email