STORITVE

ORGANIZACIJA IN VODENJE DOGODKOV

Načrtujete večji dogodek, prireditev, konferenco, kongres, seminar, sejem, otvoritev …? Za vsako priložnost posebej zasnujem scenarij in dogodek tudi vodim. Poskrbim tudi za vabila na dogodke, novinarsko konferenco in odnose z javnostmi.

izobraževanje in mentorstvo

Poskrbim za vaš ugled in uspešen javni nastop.

Dobrodošli športniki, posamezniki, ekipe in klubi ter vsi, ki želite samozavestno, suvereno, zanimivo in prepričljivo nastopiti v javnosti, pred mikrofonom, kamero in navijači. Pomagam vam, da v svojih izjavah/besedah izluščite bistvo ter (športne) uspehe nadgradite tudi z odličnim vtisom pri javnem nastopu. Tudi veščino javnega nastopa lahko izpilite do potankosti. Vsak izmed vas lahko najde svoj izraz, svojo osebno noto.

Popeljem” vas v svet nastajanja zgodbe.

Ste se kdaj spraševali, kako nastane zgodba, kaj vključuje dobra zgodbo, kako nastane radijska ali pa televizijska reportaža ali pa preprosto, kako potujeta zvok in slika? Ljudje obožujemo zgodbe, zato ustvarimo lepo in dobro zgodbo skupaj.

Zvočna voščilnica

Želite presenetiti? Potem ste na pravem mestu. Pripravljam osebne zvočne voščilnice s posebno noto za vsako priložnost. Na ključku, z izbranim besedilom in izbrano glasbo, pisano na kožo slavljencu ali zgolj sočloveku, ki mu želite polepšati življenje.

pogosta vprašanja

Zanima me:

Ker sem v tej zadevi še čist ‘frišna’ vas prosim za malce potrpljenja in kmalu bodo tu vsi odgovori! 🙂